Even voorstellen... Jan-Gerard
Even voorstellen... Jan-Gerard
Mijn naam is Jan-Gerard Hofland, ik ben 44 jaar en woon in Leusden. Als Register Accountant ben ik in mijn werk natuurlijk veelvuldig bezig met feiten en cijfers, juist daarom is mijn creatieve en artistieke vrouw Jiska een verrijking in mijn leven. Samen hebben we een heerlijk gezin, met kinderen van 22, 19 en 17 jaar. Ik was op zoek naar een mogelijkheid om mijn kennis in te zetten voor een goed doel, om zo wat te kunnen betekenen voor anderen. Toen ik via Leo Schreuders in aanraking kwam met Stichting NEBA, wist ik gelijk dat ik hier graag een bijdrage aan zou willen leveren. Het contact dat ik in de afgelopen maanden had met de andere bestuursleden en vrijwilligers hebben het bevestigd: dit is een club met een aansprekende missie en het hart op de goede plek!
Tags: IndonesiŽ , Neba , Nederland-Batam ,
Datum: 06 december 2017
Auteur: Neba Neba