Even voorstellen... Juul Beltman
Even voorstellen... Juul Beltman
Mijn naam is Juul Beltman, dochter van een Indonesische moeder, geboren in Surabaya (Java) en een echte Hollandse KNIL-militair uit het Westland. Samen met mijn man Jos en dochters Josje en Ruby vormen wij al 47 jaar de familie Beltman. Sport, inzet voor de medemens en een passie voor regelen en organiseren zijn voor mij een drijfveer voor het vervullen van een bestuursfunctie.
Indonesië oefent mijn hele leven al een grote aantrekkingskracht uit op mij. Daar liggen mijn roots en heb ik nog veel familieleden. Ik vind het fijn dat ik vrijwilligerswerk heb gedaan in Indonesië waardoor ik enigszins inzicht heb gekregen in de leefomstandigheden van de armste bevolking. Ik ben me ervan bewust dat we de problemen daar niet volledig kunnen oplossen. Wat we wél kunnen doen, is proberen de kwaliteit van leven voor deze mensen te verbeteren. Ik heb er vertrouwen in dat dit mogelijk zal zijn met Stichting NEBA. Ik wil me hiervoor dan ook graag inzetten.
 
Juul Beltman
Tags: IndonesiŽ , Nederland-Batam , Neba ,
Datum: 03 oktober 2017
Auteur: Neba Neba