· 

Noodhulp Lombok

Het Indonesische eiland Lombok is  voor de derde keer getroffen door een zware aardbeving van 5,6 op de schaal van Richter. Afgelopen zondag werd Lombok ook al getroffen door een zware beving met een magnitude van 6.9. Een week eerder ging het om een beving met een magnitude van 6.4. Tot nu toe zijn al 350 dodelijke slachtoffers geteld en dat aantal zal zeker verder oplopen. Vooral het noorden van Lombok is zwaar getroffen. Geschat wordt dat 80% van de gebouwen daar is ingestort en dat zeker 20 duizend mensen hulp nodig hebben. Lombok heeft nu uw hulp nodig. 

 

Stichting Nederland-Batam is een gecertificeerd Erkend Goed Doel. Wij bieden al meer dan 30 jaar hulp aan arme en kansarme mensen in Indonesië. Samen met onze Indonesische partner, de Maha Bhoga Marga stichting op Bali, bieden we via het nationale SAPA-netwerk voor gemeenschapsontwikkeling, hulp aan de aardbevingsslachtoffers op Lombok. U kunt helpen door vandaag nog uw donatie over te maken naar stichting Nederland-Batam. Wij zorgen ervoor dat uw donatie terecht komt bij de aardbevingsslachtoffers op Lombok. 

 

U kunt online doneren door op deze link te klikken. U kunt ook uw donatie overmaken naar stichting Nederland-Batam, IBAN NL39INGB0000050340, onder vermelding van Noodhulp Lombok.