· 

Onze draai gevonden

Beste sympathisanten van stichting Neba,

 

We hebben als nieuw dagelijks bestuur langzamerhand onze draai gevonden en voor 2019 een programma staan. De daarvoor benodigde fondsen zijn grotendeels binnen, we kunnen goed voort met de water projecten op Bali en Sangihe en de HIV voorlichting.

We hebben ook onze veel jarige partner in de vorm van het RSKG ziekenhuis op Bandung kunnen helpen om de benodigde certificering te verkrijgen om zo hulp te kunnen blijven bieden aan de gezondheidszorg voor de gewone Indonesiër. 

In Wilde Ganzen hebben we voor dit jaar weer een cosponsor gevonden voor dit project en voor een vervolg op het naaiatelier op Bali. Het is voor ons belangrijk dat we met een bekende naam als Wilde Ganzen  naast ons verder kunnen. Ook in Indonesië hebben we een solide partner in de vorm van de Stichting Maha Bhoga Marga (https://en.wikipedia.org/wiki/Maha_Bhoga_Marga). 

We zijn erg blij dat we mevrouw Ria van As is weer secretaris van het DB van NEBA hebben mogen begroeten. De continuïteit en de kwaliteit van NEBA is op die manier weer geborgd. We danken mevrouw Juul Beltman voor al het goede werk dat ze als secretaris van de stichting in de afgelopen periode heeft kunnen verrichten.

We houden u graag op de hoogte van wat er verder komen gaat.

 

Veel zon toegewenst in de komende maanden.

Uw voorzitter, Leo Schreuders