· 

HIV voorlichting in afgelegen gemeenschappen


Al met al steunt stichting Nederland-Batam al meer dan 25 jaar HIV-projecten in Indonesië. Onze kennis van de mensen en gemeenschappen in de gebieden waar wij actief zijn en ons grote netwerk maakt dat wij effectief zijn in het tot staan brengen van de HIV-epidemie in Indonesië. Het gaat eindelijk de goede kant op, maar HIV is nog steeds niet de wereld uit. Daarom is jouw steun nog steeds hard nodig. 

Steun onze HIV-teams. Geef om mensen. Geef voor Giving Tuesday.

 


Het werk van onze HIV-teams is volledig afhankelijk van donaties. Zij kunnen niet zonder jouw steun! Daarom vragen wij jou om te doneren. Alle donaties, groot of klein, eenmalig of regelmatig, zijn welkom, want alle donaties zijn nuttig en belangrijk en wij zullen je hulp effectief en transparant gebruiken.

 

Giving Tuesday en Wereld AIDS Dag vallen dit jaar samen. Daarom vragen wij dit jaar je steun voor onze HIV-teams.

Klik en doneer nu.

 

Ben je niet in de gelegenheid te doneren kun je ook helpen door deze blog te delen. Lees meer over onze Giving Tuesday campagne.