JA, IK HELP ARME EN KANSARME MENSEN IN INDONESIË. IK STEUN STICHTING NEDERLAND-BATAM.


Ik doneer

Een kleine gift, of een grote gift, eenmalig of regelmatig, jouw steun is belangrijk en zorgt ervoor dat het leven van arme en kansarme mensen in Indonesië werkelijk verbetert.

 

Klik en doneer via onze doneermodule.


meer over doneren

Meer weten over doneren aan stichting Nederland-Batam? Heeft u belangstelling voor doneervormen, zoals periodieke schenkingen, een fonds op naam, nalatenschappen? 

 

Klik voor meer informatie over doneren.
hier BESTEDEN WIJ jouw DONATIE aan

Wij gebruiken jouw donatie zo effectief mogelijk, zodat jouw hulp een zo groot mogelijke impact heeft op de levens van arme mensen.

Per gedoneerde euro gaat 96 cent naar onze projecten en 4 cent gebruiken wij om kosten in Nederland te dekken. Hierbij gaan wij zo zuinig mogelijk om met jouw geld. Wij betalen geen salarissen en daarom kunnen wij de kosten laag houden en bijna alle middelen inzetten voor onze projecten.


impact

Jouw donatie heeft een positief effect op het leven van mensen in Indonesië.

Jouw donatie zorgt dat mensen niet meer naar een vieze latrine hoeven om hun behoefte te doen. Dat mensen schoon water hebben in hun dorp. Dat zij geen HIV meer oplopen en als dat wel gebeurt zij de zorg en begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Dat overlevers van misbruik, geweld en uitbuiting opgevangen worden. Dat mensen toegang hebben tot dialysezorg. Dat vrouwen een eigen bedrijfje kunnen opzetten. Dat autistische kinderen voor het eerst met hun ouders kunnen communiceren en nog veel meer.


Transparantie

Wij vertellen graag over onze successen, maar maken er geen geheim als zaken niet lopen zoals verwacht. Wij zijn transparant over hoe wij het geld besteden dat aan ons toevertrouwd is. 

Om de transparantie van de besteding van middelen en de kwaliteit van ons werk en onze organisatie te waarborgen is stichting Nederland-Batam een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), zijn wij al sinds 2002 door het CBF gecertificeerd als Erkend Goed Doel en wij zijn lid van Partin, de brancheorganisatie voor het particuliere initiatief in ontwikkelingssamenwerking.