Meer over doneren

STEUN STICHTING NEDERLAND-BATAM, DAARMEE HELPT U OP EEN EFFECTIEVE MANIER MINDERBEDEELDE MENSEN BIJ HET OPBOUWEN VAN EEN BETER, ZELFSTANDIG EN ZELFREDZAAM BESTAAN.


Hieronder staan een aantal doneermogelijkheden. Staat de door u gewenste vorm er niet tussen, is iets onduidelijk, heeft u vragen of heeft u hulp nodig, naam dan gerust contact met ons op.


vaste donateur worden

Als vaste donateur maakt u regelmatig een gift over aan stichting Nederland-Batam. Het vaste donateurschap heeft als voordeel dat wij onze projecten beter en effectiever kunnen plannen. 


IK DONEER ONLINE

Als u op de link klikt komt u terecht op onze online doneermodule. Als u de gevraagde gegevens invult en op 'nu doneren' klikt wordt alles voor u geregeld en wordt uw gift automatisch, tot wederopzegging afgeschreven. 

IK GEBRUIK HET DONATIEFORMULIER

U kunt vaste donateur worden door ons donatieformulier te downloaden, in te vullen en naar ons op te sturen. U kunt het formulier op uw computer invullen en naar ons e-mailen. U kunt het formulier ook gewoon printen en per post naar ons sturen. 

 

IK REGEL MIJN DONATIE ZELF

Maak uw gift over naar bankrekeningnummer NL39 INGB 0000.050.340, ten name van stichting Nederland-Batam. Wilt u de gift bestemmen voor een specifiek doel vermeldt dit dan op de overboeking.

IK DOE EEN PERIODIEKE SCHENKING

Met een periodieke schenking steun je de stichting minimaal vijf jaar met een vast bedrag per jaar. Dat is handig voor ons, want we kunnen projecten veel beter plannen en begroten.  En het is voordelig voor jou, omdat periodieke schenkingen belastingaftrekbaar zijn.

 

Met een klik op de link download u de schenkingsacte.