partnerS

Wij werken altijd samen met lokale, Indonesische partners. Zij zijn verantwoordelijk voor het hele project. Wij financieren het project en begeleiden en ondersteunen de partners waar nodig. Deze opzet zorgt voor een gevoel van eigenaarschap (niet hun project, maar ons project), maakt arme en kansarme mensen zelfstandig en zelfredzaam en bevordert de effectiviteit van projecten.

LOKALE MENSEN en organisaties verantwoordelijkheid geven maakt projecten effectieverWij ondersteunen in tijd-beperkte projecten, maar gaan duurzame partnerschappen aan. Soms werken we al sinds onze oprichting samen.

WESTERLAKEN FOUNDATION

Sinds vorig jaar hebben we de banden met de westerlaken foundation yayasan Bali bersih aangehaald

De Stichting NEBA heeft  een bijdrage geleverd in de aanschaf van een rijdende ambulance, een lang gekoesterde wens van de WF . De  ambulance maakt het mogelijk om behoorlijke aantallen mensen, vooral schoolkinderen te bereiken voor  gezondheidscontroles.  Hierbij de beelden van zo'n controle .


Yayasan Pembinaan Asuhan Bunda

De Yayasan Pembinaan Asuhan Bunda (YPAB) stichting is een landelijk opererende organisatie voor sociaal werk. Wij werken al sinds onze oprichting met hun samen en we hebben samen talloze projecten kunnen realiseren. De YPAB stond oorspronkelijk onder leiding van wijlen mevr. Nasution en opereert nu onder voorzitterschap van mevr. Sri Soedarsono.

Het Habibie nierziekenhuis en de Pelita Hati autisme school zijn zelfstandige organisaties die vallen onder de YPAB.RSKG Ny. R.A. Habibie nierziekenhuis

Het Habibie nierziekenhuis is het eerste in nierziekten gespecialiseerde ziekenhuis van Indonesië. Wij werken al sinds de oprichting van het ziekenhuis, nu meer dan 30 jaar geleden, met hun samen om dialysezorg beschikbaar te maken voor minderbedeelden in en om Bandung.

 

DialyseprojectenHIV-team Noord-Sulawesi

De dokters en staf van de Pinaesaan kliniek zijn na de sluiting van de kliniek overgegaan naar de UNO2 gemeenschappelijke praktijk in Manado. Zij vormen nog altijd ons HIV-team in Noord-Sulawesi, waar we al sinds 2008 mee samenwerken.

 

HIV-programma Noord-Sulawesi

HIV-programma GorontaloKOMPASS SANGIHE

Groep van betrokken inwoners van het eiland Sangihe die bij wil dragen aan de ontwikkeling van hun gemeenschap. Onze samenwerking begin in 2008.

 

Waterproject SangiheKelompok Ilo-ilo

Groep van betrokken inwoners van het dorp Ilo-ilo die wil bijdragen aan de ontwikkeling van hun gemeenschap. We werken al 12 jaar met deze groep mensen samen.

 

Waterproject Ilo-iloMaha Bhoga marga stichting

De Maha Bhoga Marga (MBM) stichting is een Balinese organisatie die zich onder andere richt zich op het bestrijden van armoede op het platteland van Bali. MBM is al sinds 2013 onze partner op Bali.

 

Waterprojecten Bali

HIV-programma Bali

NaaldwerktrainingPelita Hati autisme school

Pelita Hati is een kleine school voor speciaal onderwijs voor kinderen met autisme in Oost-Jakarta. Wij werken alweer vele jaren met hun samen.