partnerS

Wij werken altijd samen met lokale, Indonesische partners. Zij zijn verantwoordelijk voor het hele project. Wij financieren het project en begeleiden en ondersteunen de partners waar nodig. Deze opzet zorgt voor een gevoel van eigenaarschap (niet hun project, maar ons project), maakt arme en kansarme mensen zelfstandig en zelfredzaam en bevordert de effectiviteit van projecten.

LOKALE MENSEN en organisaties verantwoordelijkheid geven maakt projecten effectieverWij ondersteunen in tijd-beperkte projecten, maar gaan duurzame partnerschappen aan. Soms werken we al sinds onze oprichting samen.

WESTERLAKEN FOUNDATION

Sinds vorig jaar hebben we de banden met de westerlaken foundation yayasan Bali bersih aangehaald

De Stichting NEBA heeft  een bijdrage geleverd in de aanschaf van een rijdende ambulance, een lang gekoesterde wens van de WF . De  ambulance maakt het mogelijk om behoorlijke aantallen mensen, vooral schoolkinderen te bereiken voor  gezondheidscontroles.  Hierbij de beelden van zo'n controle .

Maha Bhoga marga stichting

De Maha Bhoga Marga (MBM) stichting is een Balinese organisatie die zich onder andere richt zich op het bestrijden van armoede op het platteland van Bali. MBM is al sinds 2013 onze partner op Bali.

 

Waterprojecten Bali

HIV-programma Bali

Naaldwerktraining