Steun voor mensen met hiv op bali

Vanaf de ontdekking van HIV op Bali begin jaren ’80 is het probleem alleen maar gegroeid. Van de bijna 20.000 gevallen zijn er 7.000 gevonden in de laatste drie jaar. 

De problemen op Bali zijn groot omdat lokale en provinciale overheden geen prioriteit geven aan hiv-activiteiten of omdat lokale overheden simpelweg ontkennen dat HIV een probleem is binnen hun gemeenschap. Daarbij komt dat steeds minder non-gouvernementele organisaties actief zijn op het gebied van HIV.  Daarom zijn wij gestart met ons HIV-programma op Bali.

Binnen het programma werken wij samen met de Maha Bhoga Marga stichting om in de regio’s Jembrana en Buleleng aan de capaciteitsopbouw van lokale overheden, zetten we outreach-programma's op voor mensen met HIV. En trainen wij vrijwilligers die als mediatoren opkomen voor de belangen van mensen met HIV.


Stichting Nederland-Batam is voor het realiseren van haar projecten volledig afhankelijk van donaties. De stichting kan letterlijk niet zonder jouw steun! Daarom vragen wij jou om te doneren. Alle donaties, groot of klein, eenmalig of regelmatig, zijn welkom, want alle donaties zijn nuttig en belangrijk.

Wij zullen je hulp effectief en transparant gebruiken.

 

IK DONEER EN HELP DAARMEE ARME EN KANSARME MENSEN IN INDONESIË.