hiv voorlichting en testen in afgelegen gemeenschappen in noord-Sulawesi

Het nieuws over HIV wordt beter. Informatie, testmogelijkheden en de beschikbaarheid van medicatie verbeteren, maar dat is nog lang niet overal het geval. Zeker niet in afgelegen gebieden.

In afgelegen gebieden is reproductieve zorg beperkt, krijgen mensen geen goede informatie over seksueel overdraagbare aandoeningen (soa’s) en mensen met HIV krijgen niet de zorg die zij nodig hebben. Daarom geven wij samen met ons HIV-team voorlichting, testen wij op HIV en andere seksueel overdraagbare aandoeningen en leveren wij reproductieve zorg. Jaarlijks bereiken we honderden mensen die niet bereikt worden door andere organisaties. Dankzij deze aanpak vinden wij mensen met hiv, die nu wel de zorg, begeleiding en medicatie krijgen die zij nodig hebben.

Jaarlijks bereiken wij honderden mensen met HIV-voorlichting, testen en reproductieve zorg.


Stichting Nederland-Batam is voor het realiseren van haar projecten volledig afhankelijk van donaties. De stichting kan letterlijk niet zonder jouw steun! Daarom vragen wij jou om te doneren. Alle donaties, groot of klein, eenmalig of regelmatig, zijn welkom, want alle donaties zijn nuttig en belangrijk.

Wij zullen je hulp effectief en transparant gebruiken.

 

IK DONEER EN HELP DAARMEE ARME EN KANSARME MENSEN IN INDONESIË.


Sinds 2008 hebben wij honderden dokters en ander (para)medisch personeel getraind en jaarlijks geven we voorlichting aan honderen mensen uit afgelegen gemeenschappen en mensen uit hoog-risicogroepen. Dankzij jouw steun kunnen wij werkelijk bijgedragen aan het tot staan brengen van HIV in de provincie Noord-Sulawesi

96% van de aan ons gedoneerde middelen besteden we aan onze projecten. De overige 4% gebruiken we voor fondsenwerving en het beheer en administratie van onze stichting. Iedereen is op vrijwillige basis actief en doet dat zonder salaris. Daarmee houden we onze kosten laag.

Wij vertellen graag over onze successen, maar maken er geen geheim van als zaken niet lopen zoals gehoopt. 

Door transparant te zijn over successen en risico's krijg je een eerlijk beeld van hoe wij jouw steun inzetten en welke effecten dat heeft.